SAM-advies zoekt collega's voor asbestinventarisaties

vanwege toenemende drukte bij onze afdeling asbestinventarisaties zoeken wij asbestinventariseerders (ZZP) die ons team willen komen versterken. 

SAM-advies heeft een breed scala aan vaste opdrachtgevers met alle voorkomende vastgoedobjecten waardoor wij een gevarieerde mix van asbestinventarisaties uitvoeren. Dus niet alleen mutatieonderzoek maar ook monumentale panden, zorginstellingen, overheidsgebouwen, kantoorpanden, projectmatige opdrachten etc...

SAM-advies bestaat een hecht team van enthousiaste medewerkers die klanttevredenheid en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan en graag een stapje extra doen om elkaar te ondersteunen om opdrachten op tijd af te krijgen.

Bij SAM-advies staan kwaliteit en klanttevredenheid op 1 maar er heerst een informele gezellige sfeer met jaarlijkse team-uitjes naar het buitenland en gezellige vrijdagmiddag borrels.  

Je voert zelfstandig asbestinventarisaties uit en rapporteert zelf de resultaten van het veldwerk in een gezellige informele sfeer op het kantoor van SAM-advies in 's-Gravenzande. 

Ben jij een teamplayer en wil je onderdeel uitmaken van ons team van asbestspecialisten neem dan contact op via info@samprojecten.nl of bel 0174-620244 om een afspraak in te plannen en kennis te maken.

De koffie staat klaar !

het team van SAM-advies BV