SAM-advies - verduurzamen Vastgoed

SAM-advies verzorgt voor verschillende gebouweigenaren asbestinventarisaties en chroom-6 onderzoek ten behoeve van verduurzaming.

Onze opdrachtgevers bestaan o.a. uit woningcoorporaties, vastgoedonderhoudsbedrijven, projectontwikkelaars en private vastgoedeigenaren.

Door een gedegen werkvoorbereiding stemmen wij de asbestinventarisatie en chroom-6 onderzoek volledig af op de verduurzamingsplannen van onze opdrachtgevers waardoor het team van SAM-advies een gedetaileerde asbestinventarisatie en chroom-6 onderzoek kan uitvoeren.

Hiermee wordt voorkomen dat onvoorzien asbest en chroom-6 wordt aangetroffen tijdens de uitvoering van sloop- en verduurzamingswerkzaamheden.

Door aan de voorkant een gedetaileerd onderzoek uit te voeren kunnen onze opdrachtgevers tijdens de werkvoorbereiding al rekening houden met de aanwezigheid van asbest en chroom-6 waardoor kan worden bijgestuurd op budget en planning. Hiermee worden stagnatie en financiele tegenvallers tijdens de uitvoering voorkomen.

Gezien de huidige ontwikkelingen in relatie tot verduurzaming van vastgoed is de verwachting dat deze werkzaamheden in de toekomst in volume substantieel gaan toenemen. 

Het team van SAM-advies is volledig ingericht om onze opdrachtgevers de komende jaren van dienst te zijn bij de verduurzamingsdoelen. 

Zoekt u een betrouwbare partner voor het uitvoeren van asbestinventarisaties en chroom-6 onderzoeken, wij zijn graag van dienst.

 

Met vriendelijke groet,

het Team van SAM-advies