SAM-advies - Bouwkundige inspectie

Om onze opdrachtgevers nog beter van dienst te zijn is SAM-advies in 2020 gestart met het uitvoeren van bouwkundige opnames. Hierbij inspecteren de medewerkers van SAM-advies de algehele staat van Keuken, Toilet en Badkamer (KTB) en overige te renoveren elementen in woningen teneinde vast te stellen welke elementen vervangen / gerenoveerd dienen te worden.

Deze onderzoeken worden zowel bij mutatie als projectmatig uitgevoerd voor woningcorporaties / vastgoedeigenaren.

Met 360 graden camera's wordt de gehele woning gefotografeerd en vervolgens worden de specifieke gegevens van keuken, toilet, badkamer en overige elementen in de woning op een tablet ingevoerd door de inspecteur.

  

Met deze gegevens wordt een compleet overzicht verkregen voor de opdrachtgever. Hiermee kan in het kader van werkvoorbereiding een project vanaf kantoor worden voorbereid.

In combinatie met asbestinventarisatie (indien gewenst aangevuld met onderzoek naar lood in drinkwater en Chroom 6 onderzoek) worden bewoners niet meer dan strikt noodzakelijk belast met inspectiediensten en zijn de doorlooptijden korter dan wanneer de inspecties onafhankelijk van elkaar door verschillende bureau's worden uitgevoerd.

Naast het feit dat er minder overlast is voor bewoners betekent dit ook minder kosten voor onze opdrachtgevers.

Is er geen asbestinventarisatie nodig of is er al een asbestinventarisatie uitgevoerd? De bouwkundige opnames kunnen uiteraard ook als losse dienst worden afgenomen.

Wilt u meer informatie over de verschillende diensten van het team van SAM-advies? Neem dan contact op voor een gehele vrijblijvend gesprek.

 

Met vriendelijke groet, 

Het team van SAM-advies BV