Van asbestonderzoek & sloopmanagement tot bestektekeningen, contracten en het begeleiden van het gehele bouwproces.

SAM Advies legt alle afspraken voor de verschillende disciplines binnen het project duidelijk vast en bewaakt het budget en de uitvoeringsplanning.

Bouwmanagement

  • Projectmanagement
  • Directievoering
  • Toezicht en begeleiding
  • Bouwkundige inspectie

Door onze complete dienstverlening kunnen wij u van A tot Z van dienst zijn en het gehele traject vanaf onderzoek en planvorming tot en met oplevering van bouwprojecten verzorgen.

Korte lijnen, één aanspreekpunt en heldere afspraken.

Directievoering bouw

Het team van SAM Advies verzorgt het gehele traject in het kader van nieuwbouw en herontwikkeling of renovatie van bestaand (groot) vastgoed en minimaliseert het risico op meerwerk en onnodige kosten door een grondige voorbereiding en aanbesteding.

Voor het ontwikkelen van een nieuw gebouw of transformatie van een bestaand gebouw biedt SAM-advies ondersteuning in directievoering. Hierbij bewaken wij de kwalitatieve doelstelling, contractuele afspraken en bewaken wij de kosten en planning.

SAM Advies kan het gehele project vanaf de voorbereiding tot en met oplevering uit handen nemen om zo onze opdrachtgevers volledig te ontzorgen.Neem vrijblijvend contact met ons op
en vraag naar de mogelijkheden.

 

 

Toezicht en begeleiding bouw

Onze directievoerders worden bijgestaan door toezichthouders die op de werkvloer controle houden op kwalitatieve uitvoering, veiligheid en te gebruiken bouwmaterialen  teneinde te borgen dat het project op juiste wijze wordt uitgevoerd en contractuele uitgangspunten worden nagekomen en nageleefd.

Onze toezichthouders zijn de ogen en oren van de directievoerder en kunnen tijdig bijsturen op de werkvloer zodat in veel gevallen onnodige discussies tijdens bouwvergaderingen kunnen worden voorkomen.

 

 

Neem vrijblijvend contact met ons op
en vraag naar de mogelijkheden.

 

Bouwkundige inspectie

In het kader van verkoop of aankoop van vastgoed is het veelal verstandig om een bouwkundige inspectie te laten uitvoeren om de staat van het vastgoed te beoordelen en een meerjarige onderhoudsbegroting te laten opstellen.

SAM Advies biedt bouwkundige inspecties voor (groot) Vastgoed.

Contact

SAM Advies B.V.


Algemeen

T. 0174 - 620 244
E. info@samprojecten.nl

Inloggen Klantenportaal

Calamiteitendienst

24 uur per dag bereikbaar op:
Tel: 0174 - 620 244

 Kantoor

Franklinstraat 2e
2691 HB ‘s-Gravenzande
route Google Maps

Postadres

Postbus 70
2690 AB ‘s-Gravenzande

Routeplanner

Bereken in Google Maps