Het team van SAM Advies verzorgt voor onze opdrachtgevers bouwkundige opnamen van woningen. Zowel in geval van klachten van bewoners en bij mutatie. Hierbij wordt een gedetaileerde opname gemaakt van de bouwkundige staat van de woning, de keuken, het toilet en de badkamer.

Middels 360 graden camera's worden de woningen en specifieke onderdelen opgenomen waarmee de bijzonderheden en aandachtspunten visueel worden vastgelegd. 

De resultaten van de inspectie worden vastgelegd in overzichtelijke rapportages en aan de opdrachtgever aangeleverd.

Na vervanging van bijvoorbeeld de badkamer wordt door het team van SAM-advies ook de eindoplevering verricht alvorens een project kan worden opgeleverd. Deze inspecties worden uitgevoerd in combinatie met asbestinventarisatie, lood in drinkwateronderzoek en inspectie naar aanleiding van schimmel en vochtproblemen.

Hiermee wordt de administratieve last en contactmomenten tot een minumum gereduceerd. Eén onderzoeker en aanspreekpunt voor alle disciplines. 

Wilt u meer weten hoe het team van SAM-advies u van dienst kan zijn, neem geheel vrijblijvend contact op, wij staan u graag te woord.

 

SAM Advies kan het gehele project vanaf de voorbereiding tot en met oplevering uit handen nemen om zo onze opdrachtgevers volledig te ontzorgen.Neem vrijblijvend contact met ons op
en vraag naar de mogelijkheden.