SAM-advies verzorgt, naast het uitvoeren van asbestinventarisaties, ook de bouwkundige opname en oplevering van (mutatie) woningen, sociale opname met bewoners, inspecties naar schimmel & vochtproblemen en onderzoek naar lood in drinkwater waarmee administratieve lasten- en contactmomenten met bewoners worden geminimaliseerd. 

 

Bouwkundig en Bouwfysica

  • Schimmel en vochtproblemen
  • Bouwkundige opname
  • Lood in drinkwater
  • Sociale opname

 

Door onze complete dienstverlening kunnen wij u van A tot Z van dienst zijn en het gehele traject vanaf onderzoek en planvorming tot en met oplevering verzorgen.

Korte lijnen, één aanspreekpunt en heldere afspraken.

Schimmel en vochtproblemen

SAM-advies verzorgt, naast het uitvoeren van asbestinventarisaties, bouwkundige inspecties en lood in drinkwater onderzoek, ook de inspecties naar schimmel & vochtproblemen. 

Schimmels en vochtproblemen is een veelvoorkomend probleem. Met name in oudere woningen (voor 1992) neemt de kans op vocht- en schimmelproblemen toe naarmate de woning ouder is.  

Het team van SAM-advies inspecteert de woning op de aanwezigheid van schimmels en vochtproblemen. Hierbij worden, tijdens een locatiebezoek, invloedsfactoren zoals bewonersgedrag, bouwkundige- en installatietechnische- factoren in de woning onderzocht en worden de onderzoeksresultaten (inclusief bevindingen van de visuele inspectie, warmtebeelden en meetgegevens) vastgelegd.

Op basis van de bevindingen van het onderzoek wordt een eenduidige rapportage opgesteld met heldere conclusies en aanbevelingen. 

Neem vrijblijvend contact op met  het team van SAM-advies. 

Heeft u last van schimmel en vochtproblemen in uw woning(en) of gebouw(en) ?

Het team van SAM-advies helpen graag om de oorzaak en oplossing in kaart te brengen.

 

 

Neem vrijblijvend contact met ons op
en vraag naar de mogelijkheden.

 

Bouwkundige opname

Het team van SAM Advies verzorgt voor onze opdrachtgevers bouwkundige opnamen van woningen. Zowel in geval van klachten van bewoners en bij mutatie. Hierbij wordt een gedetaileerde opname gemaakt van de bouwkundige staat van de woning, de keuken, het toilet en de badkamer.

Middels 360 graden camera's worden de woningen en specifieke onderdelen opgenomen waarmee de bijzonderheden en aandachtspunten visueel worden vastgelegd. 

De resultaten van de inspectie worden vastgelegd in overzichtelijke rapportages en aan de opdrachtgever aangeleverd.

Na vervanging van bijvoorbeeld de badkamer wordt door het team van SAM-advies ook de eindoplevering verricht alvorens een project kan worden opgeleverd. Deze inspecties worden uitgevoerd in combinatie met asbestinventarisatie, lood in drinkwateronderzoek en inspectie naar aanleiding van schimmel en vochtproblemen.

Hiermee wordt de administratieve last en contactmomenten tot een minumum gereduceerd. Eén onderzoeker en aanspreekpunt voor alle disciplines. 

Wilt u meer weten hoe het team van SAM-advies u van dienst kan zijn, neem geheel vrijblijvend contact op, wij staan u graag te woord.

 

SAM Advies kan het gehele project vanaf de voorbereiding tot en met oplevering uit handen nemen om zo onze opdrachtgevers volledig te ontzorgen.Neem vrijblijvend contact met ons op
en vraag naar de mogelijkheden.

 

 

Lood in drinkwater

SAM-advies verzorgt naast asbestinventarisaties, bouwkundige inspecties, schimmel en vochtonderzoek ook onderzoek uit naar lood in drinkwater.

In woningen die gebouwd zijn voor 1960 kunnen loden waterleidingen aanwezig zijn. Na 1960 werd het gebruik van loden leidingen verboden omdat er looddeeltjes kunnen loslaten en in het drinkwater terrecht kunnen komen.

Om vast te stellen of er loden leidingen in woningen aanwezig zijn en de concentratie lood in drinkwater te bepalen voert SAM-advies bemonsteringen uit. Op basis van de inspectie en bemonstering wordt eenduidig in een rapportage vastgelegd of er loden leidingen aanwezig zijn in de woning en wat de concentratie lood in het drinkwater is.

Wilt u een bemonstering laten uitvoeren neem dan contact op met het Team van SAM-advies.

Contact

SAM Advies B.V.


Algemeen

T. 0174 - 620 244
E. info@samprojecten.nl

Inloggen Klantenportaal

Calamiteitendienst

24 uur per dag bereikbaar op:
Tel: 0174 - 620 244

 Kantoor

Franklinstraat 2e
2691 HB ‘s-Gravenzande
route Google Maps

Postadres

Postbus 70
2690 AB ‘s-Gravenzande

Routeplanner

Bereken in Google Maps