SAM-advies - Frisse Blikken

Met het Greenhouse Gala for Charity heeft Koppert Cress op 24 mei 2019 een nieuwe kas geopent van 7.000 vierkante meter. Deze moderne kas is voorzien van diffuus glas en het nieuwste type watergekoelde led-belichting en voldoet aan de strenge eisen van hygiëne en voedselveiligheid. 

Tijdens het gala vond een kavel-veiling plaats, onder leiding van veilingmeester J.P. Nijmeijer, waarbij de opbrengst van € 74.085 geheel bestemd was voor het goede doel. 

SAM-advies heeft tijdens de veiling het kavel "frisse blikken" verworven. Dit kavel bestaat uit een dagvullende training in het kader van Learning en Development.

Tijdens het ochtendprogramma werd door J.P. Nijmeijer met een "frisse blik" naar de organisatie van SAM-advies gekeken en werden medewerkers en directie geprikkeld om out of the box te kijken naar de organisatie van SAM-advies.

Hierbij werd gebruik gemaakt van de al aanwezige, maar vaak ongebruikte, kennis en kunde van het team met als doel de organisatie verder te ontwikkelen en optimaliseren naar de klant toe- en om medewerkers zichzelf verder te laten ontwikkelen en verder te groeien.  

Na een heerlijke lunch in het bedrijfsrestaurant van Koppert Cress werd in het middagdeel verder ingegaan op de materie en werden gezamelijk opdrachten uitgevoerd die ook nieuwe inzichten gaven om nog slimmer, sneller, leuker en effectiever met een casus om te gaan.

De dag werd afgerond met een bijzonder interessante rondleiding door het inovatieve bedrijf Koppert Cress.

Het team van SAM-advies bedankt Jean Paul Nijmeijer voor deze zeer positieve en inspirerende dag !