Voor wie?

SAM_72dpi_1 landscape

Vastgoedsector
SAM-advies heeft een breed netwerk opgebouwd in de vastgoedsector en biedt op gebied van Asbest en Sloop een volledig dienstenpakket voor o.a. woningbouwcorporaties, zorginstellingen en ziekenhuizen, onderwijsinstellingen, vastgoedontwikkelaars (kantoren, winkelcentra etc..), maar ook voor particulieren en andere gebouweigenaren.

Woningbouwcorporaties
SAM-advies biedt voor woningbouwcorporaties een totaalpakket voor mutatiewoningen en onderscheidt zich door de snelle levertijden van rapportages in combinatie met kwaliteit. SAM-advies biedt de totaaloplossing voor inventarisatie en het laten uitvoeren van saneringen door gecertificeerde bedrijven. Hierdoor staan uw woningen nooit meer langer leeg dan strikt noodzakelijk. Neem vrijblijvend contact op met SAM-advies voor een kennismakingsgesprek waarbij wij u de mogelijkheden kunnen toelichten.

Zorginstellingen
SAM-advies heeft zich gespecialiseerd in zorginstellingen en  ziekenhuizen en weet als geen ander welke belangen er mee gemoeid zijn om de bedrijfsvoering niet te verstoren. Daarnaast zijn zorginstellingen en ziekenhuizen in relatie tot asbest een mediagevoelig onderwerp. Door pragmatisch naar de asbestproblematiek te kijken en snelle oplossingen te bieden waarbij ook wordt gelet op kostenbesparing is SAM-advies een betrouwbare partner gebleken voor meerdere vaste opdrachtgevers.

Scholen
In circa 70% van de gebouwen welke voor 1994 zijn gebouwd zijn asbesthoudende materialen toegepast. Staatssecretaris Atsma pleit voor een plicht tot het laten uitvoeren van een asbestinventarisatie voor scholen, onze jeugd is immers een kwetsbare groep. SAM-advies helpt u graag verder bij het in kaart brengen van asbest in uw schoolgebouwen en kan u adviseren hoe om te gaan met de asbest om te komen tot een asbest veilig gebouw.

SAM_72dpi_6 landscape

Maritieme sector
SAM-advies verzorgt ook de asbestinventarisaties voor de maritieme sector. Met name in de Maritieme sector is tijd van een enorm groot belang. Immers zijn er aanzienlijke kosten mee gepaard wanneer een schip (tijdelijk) uit de vaart is. Door de snelle levertijden van SAM-advies ligt een schip niet langer dan strikt noodzakelijk in het dok en worden aanzienlijke kosten bespaard als het schip op tijd weer in de vaart is. Vanzelfsprekend liggen de te onderzoeken schepen niet altijd netjes afgemeerd in het dok en kan SAM-advies ook in het buitenland of tijdens de vaart de onderzoeken uitvoeren. Daarnaast heeft SAM-advies een uniek concept ontwikkelt op basis van Barcodes om calamiteiten tijdens onderhoudswerkzaamheden te voorkomen.
Neemt u vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Industrie
Ook voor de industrie kan SAM-advies u van dienst zijn op gebied van asbestinventarisaties en advies. Heeft u nog niet uw asbest in kaart laten brengen, is uw rapportage niet meer up to date of ontbreekt een beheersplan met protocollen hoe om te gaan met asbesthoudende toepassingen? Neemt u vrijblijvend contact op met de medewerkers van SAM-advies voor het inplannen van een afspraak. (verwijzing contactpagina).

Particulieren
Wilt u uw woning, bedrijfsruimte of schuur gaan verbouwen of slopen ? SAM-advies kan voor u een asbestinventarisatie uitvoeren en u ondersteunen in het vergunningtraject. Neemt u vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

SAM_72dpi_7 landscape