over SAM-advies

SAM_72dpi_4 landscapeSAM-advies BV bestaat uit een team van uitsluitend experts op gebied van Asbest en Sloop en is opgericht door Jeroen Smits en Dimitri Boers  

SAM-advies BV is ontstaan uit de overtuiging dat vakkennis, kwaliteit, persoonlijke aandacht en vertrouwen de formule is voor een langdurige samenwerking met opdrachtgevers.

SAM staat voor Sloop Asbest & Milieu en is een gecertificeerd asbestinventarisatie- en adviesbureau. Bij SAM-advies BV kunt u terecht voor alle voorkomende asbestinventarisatie onderzoeken, projectmanagement Asbest & Sloop en alle overige vraagstukken omtrent Sloop, Asbest en Milieu.

Door jarenlange ervaring in asbestinventarisaties, asbestwetgeving, complexe vraagstukken, planvorming Asbest & Sloop alsmede het verzorgen van het gehele projectmanagement biedt SAM-advies BV een compleet dienstenpakket waarmee wij onze opdrachtgevers voor zowel Vastgoed,  Zorginstellingen, Mutatiewoningen, Industrie, Maritiem en bij calamiteiten van A tot Z volledig van dienst  kunnen zijn om te komen tot een veilige leef- en werkomgeving.

SAM_72dpi_5 landscape  

Referenties

Zaandam Hembrugterrein

Zaandam

Bekijk project

Totaalsloop Albert Schweitzer Ziekenhuis locatie Amstelwijck

Dordrecht

Bekijk project

Renovatiesloop Stadhuis Gemeente Woerden

Woerden

Bekijk project

Herontwikkeling voormalig ING Kantoor Velperweg, Arnhem

Arnhem

Bekijk project

Gemeente Westland

Westland

Bekijk project